Provincie Antwerpen
*}

tot 31 dec 2020: Bezoek Fort van Duffel - vrij of met een gids

Bezoek Fort van Duffel - vrij of met een gids

Wanneer


tot
31 dec 2020

Waar

Mechelsebaan 249
2570 Duffel

Deelnameprijs

3 euro per persoon

Fort van Duffel

Breng een bezoek aan het fort: wandel rond het forteiland en bezoek de kleine tentoonstelling over de geschiedenis en de natuur in en op het fort. Iets drinken of eten doe je bij brasserie De Krone in het fort. Het fort en de brasserie zijn open van dinsdag tot en met zondag, kijk op www.fortduffel.be voor meer informatie.

Rondleiding

Wil je meer weten over het fort? Sluit dan aan bij een rondleiding! Deze wordt elke laatste zondag van de maand georganiseerd en start om 14:00 uur. Een vrijwillige fortgids laat je alle hoeken van het fort zien en vertelt honderduit over de geschiedenis en de bouw van het militaire monument.

De onderaardse gang van het fort is van oktober tot en met maart helaas afgesloten voor het publiek om de rust van overwinterende vleermuizen niet te storen. Van april tot en met september kan je de gang weer ontdekken tijdens een rondleiding!

Deelname kost € 3 per persoon. Inschrijven is verplicht en kan tot 2 dagen voor de rondleiding zelf door een e-mail te sturen naar reservatie@gidsenfortduffel.be. De bijdrage betaal je cash ter plaatse.

Stevig schoeisel en warme kledij is aangeraden!

Wie graag voor of na de rondleiding wil eten bij brasserie De Krone kan reserveren via het nummer 015 69 98 59.

Domeinen gelinkt met dit evenement:

Fort Duffel
Waar?Duffel

Fort Duffel

Bezoek het spoorwegfort van Duffel! Ontdek de belevingstentoonstelling over de natuur en geschiedenis van het fort en bezoek de brasserie De Krone.