Provincie Antwerpen
*}

tot 30 sep 2020: Maïsdoolhof 2020

Maïsdoolhof 2020

Wanneer


tot
30 sep 2020

Waar

Peredreef 5
2580 Putte

Deelnameprijs

5 euro per persoon

Kom verdwalen tussen de maïs! Voor de zesde editie van de doolhof zocht Kempens Landschap inspiratie in de natuur. De maïs is gezaaid en de gangen kregen de voorbije dagen vorm. Nu is het wachten tot augustus vooraleer jong en oud zich een weg kan banen doorheen de metershoge gangen van maïs. Vanaf 15 augustus zijn kleine en grote avonturiers welkom in Putte bij Heist-op-den-Berg om hun orientatieskills te testen tussen de maïs. Wie vindt er als eerste de uitgang?

De doolhof stelt een grote boom voor die zich uitstrekt over het veld. Je start aan de voet van de stam en baant je een weg langs de takken en blaadjes om zo de uitgang van de doolhof te ontdekken. Kempens Landschap wil mensen inspireren om de natuur in te trekken en koos daarom voor dit thema. Tijdens deze editie zal er overigens geen groot openingsevenement georganiseerd worden om de bezoekers zoveel mogelijk te spreiden. Elke zondag is er extra animatie.

Maatregelen corona?

Kom verdwalen met je gezin of uitgebreide bubbel, hou voldoende afstand met de andere bezoekers en draag een mondneusmasker tijdens je zoektocht (voor personen vanaf 12 jaar). Gegevensregistratie is verplicht. Samen zorgen we ervoor dat de doolhof veilig kan verlopen!

Wanneer?

15 tot 31 augustus:
din-zon 11:00 – 18:00 u

September:
woe, zat-zon: 13:00 – 18:00 u
Laatste vertrek steeds om 17:00 uur

Waar?

Veld tussen Heiststeenweg en Peredreef in 2580 Putte.

Tickets

Reserveren is niet mogelijk
5 euro per persoon
Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Ter plaatse cash betalen

Info

E Info@kempenslandschap.be
T 015 22 82 33

Domeinen gelinkt met dit evenement:

Ter Speelbergen
Waar?putte

Ter Speelbergen

Deze hoeve werd in traditionele Kempense stijl ontworpen en gebouwd door dr. Jozef Weyns, de oprichter van Bokrijk. Sinds 2006 zijn hier de kantoren van Kempens Landschap gevestigd.