Provincie Antwerpen
*}

tot 30 nov 2023: Rondleiding fort Duffel

Rondleiding fort Duffel

Wanneer


tot
30 nov 2023

Waar

Mechelsebaan 249
2570 Duffel

Deelnameprijs

3 euro per persoon

Wil je meer weten over het fort? Elke laatste zondag van de maand kan je aansluiten bij een georganiseerde rondleiding! Een vrijwillige fortgids laat je alle hoeken van het fort zien en vertelt honderduit over de geschiedenis en de bouw van het militaire monument. 

De onderaardse gang van het fort is van oktober tot en met maart helaas afgesloten voor het publiek om de rust van overwinterende vleermuizen niet te storen. Van april tot en met september kan je de gang weer ontdekken tijdens een rondleiding!

Deelname kost € 3 per persoon. Inschrijven is verplicht en kan tot 2 dagen voor de rondleiding zelf door een e-mail te sturen naar reservatie@gidsenfortduffel.be. De bijdrage betaal je cash ter plaatse.

Past deze datum niet? Je kan ook zelf een rondleiding boeken via reservatie@gidsenfortduffel.be. Alle info vind je op https://www.fortduffel.be/nl/bezoek/rondleidingen 

Stevig schoeisel en warme kledij is aangeraden!

Wie graag voor of na de rondleiding wil eten bij brasserie De Krone kan reserveren via het nummer 015 69 98 59.

Domeinen gelinkt met dit evenement:

Fort Duffel
Waar?Duffel

Fort Duffel

Bezoek het spoorwegfort van Duffel! Ontdek de belevingstentoonstelling over de natuur en geschiedenis van het fort en bezoek de brasserie De Krone.