Provincie Antwerpen

Fort Duffel zoekt bevlogen vertellers

Fort Duffel zoekt bevlogen vertellers

Het spoorwegfort van Duffel opende in 2014 de deuren na een grondige renovatie. Je kan er sindsdien niet alleen het fort verkennen, maar ook beleven. Onze vrijwillige gidsen nemen bezoekers mee op sleeptouw door de gangen van het fort en laten hen alle verborgen hoekjes en kantjes zien. Om het toenemende aantal bezoekers op te vangen, breiden we ons gidsenteam uit. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee het fort op de toeristische kaart zetten. 

Interesse? Kom, dan naar onze infoavond! 

Om gids te worden, heb je geen voorkennis nodig. Alleen een gezonde interesse voor geschiedenis. Kempens Landschap stoomt je verder klaar tot fortgids. Wat we precies van jou verwachten en hoe de opleiding in elkaar zit, ontdek je op ons infomoment. Je ontmoet er ook de gidsen die vandaag al aan de slag zijn. 

Praktisch

Het infomoment vindt plaats in de bibliotheek van Duffel op woensdag 9 maart om 20 uur. Inschrijven is verplicht en doe je door te mailen naar info@kempenslandschap.be of te bellen naar 015 22 82 32 (tijdens de kantooruren).